Praten doe je met zijn Tweeën ®

– De Hanen Program ® voor ouders van kinderen met taalachterstand

Het Praten doe je met zijn tweeën -programma is speciaal ontworpen voor ouders van jonge kinderen (geboorte tot 5 jaar) die een taalachterstand hebben.
In een klein, persoonlijk groepsverband leren ouders praktische strategieën om hun kinderen van nature taal te leren gedurende hun de dag die ze samen doorbrengen.

Het Praten doe je met zijn tweeën -programma leert u stap-voor-stap hoe u de belangrijkste leerkracht van uw kind kan worden op taalgebied. Het programma toont u hoe u:

 • Herkennen van fase en stijl van communiceren, zodat u weet welke stappen hierna te nemen
 • Identificeer wat motiveert uw kind om te communiceren met u, zodat je weet hoe je gesprekken begonnen
 • Pas alledaagse routines om te helpen uw kind om de beurt en houden interacties gaan
 • Volg voorsprong van uw kind om zijn zelfvertrouwen op te bouwen en hem aanmoedigen om te communiceren
 • Taal om interactie toe te voegen met uw kind om hem te helpen de taal te begrijpen en gebruik het dan als hij klaar is
 • Tweak de manier waarop je speelt en boeken lezen met je kind om hem te helpen de taal te leren
 • Verander de manier waarop u uw kind spreken, zodat hij zal begrijpen en te leren nieuwe woorden

Programma-onderdelen

 • 6-8 trainingen voor ouders in kleine, gepersonaliseerde groepen
 • Een Hanen Certified logopedist leidt het programma
 • Een pre-programma overleg voor u en uw kind met de logopedist
 • Drie individuele bezoeken voor u en uw kind met de logopedist waarin je gefilmd tijdens het beoefenen van strategieën om te helpen uw kind specifieke communicatie-doelen te bereiken. U en de logopedist te kijken dan de video-opname van interactie te “zien” wat is het helpen van uw kind en wat u kunt aanpassen om nog meer te helpen.

Programma Resources

It Takes Two to Talk: Een praktische gids voor ouders van kinderen met een taalachterstand is de gids u het hele programma om uw leerproces te ondersteunen zult gebruiken. Deze handleiding beschrijft alle van de strategieën die in het programma met een zeer praktische voorbeelden van wat je moet zeggen en doen met je kind om zijn taalvaardigheid te bevorderen.

Ouders die wachten op een programma kan de gids vooraf kopen bij te wonen om te geven hun leren een voorsprong en een aantal praktische strategieën die ze kunnen gaan gebruiken met hun kind meteen krijgen.

Meer informatie over de It Takes Two to Talk gids.

Voordelen van het nemen van het Praten doe je met zijn tweeën ® Program

Praktische strategieën die je kunt gebruiken in alledaagse situaties

De It Takes Two to Talk -programma laat zien hoe u uw natuurlijke, dag-tot-dag leven met uw kind om hem te helpen taalvaardigheden te ontwikkelen. Je zult eenvoudige dingen die je kunt doen tijdens alledaagse activiteiten zoals maaltijd tijd, verhaal tijd en bad tijd om leuke leermogelijkheden te creëren voor uw kind te ontdekken.

It Takes Two to Talk vertaalt het onderzoek naar vroege interventie taal in concrete strategieën die zijn makkelijk voor ouders om te begrijpen en in praktijk te brengen. Het programma biedt u vele mogelijkheden om te oefenen en te bespreken elke strategie die je leert, zodat je comfortabel en vol vertrouwen gebruik ze thuis zal zijn.

Hier is een voorbeeld van een It Takes Two to Talk strategie die kan worden gebruikt tijdens een activiteit om uw kind aan te moedigen om gesprekken te starten:

OWL“UIL om je kind Lead”
O bserve W ait L Isten

Onderzoek heeft aangetoond dat kinderen leren taal het best als ze worden toegestaan ​​om een ​​gesprek te leiden en te communiceren over wat hen interesseert. De OWL strategie zal u helpen leiden van uw kind te volgen, zodat hij zal meer kans om te verblijven in de interactie met u en de praktijk en de feedback die hij nodig heeft om zijn communicatieve vaardigheden op te bouwen.

 

Een evidence-based en gerenommeerde programma dat is uw tijd waard

It Takes Two to Talk is ontwikkeld door deskundige spraak-taal pathologen en is gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Deze evidence-based programma is bewezen in de klinische praktijk tot positieve effecten op de communicatie-ontwikkeling van jonge kinderen te hebben.

It Takes Two to Talk vereist een aanzienlijke tijd inzet van ouders om de best mogelijke leerervaring te garanderen.Zodra u het programma hebt voltooid, maar de strategieën die je hebt geleerd zal zulk een natuurlijk onderdeel van de manier waarop je omgaat met je kind dat je niet eens merken dat je ze met behulp van geworden. De inzet die u in nu zullen afwerpen tijdens elke interactie die je hebt met je kind.

Voor een gedetailleerd onderzoek samenvatting en empirisch bewijs, klikt u op de onderstaande link:

Onderzoek Overzicht weergeven

De kans te verbinden met andere ouders

Een van de grootste voordelen van de It Takes Two to Talk -programma is de mogelijkheid die het biedt om verbinding te maken met andere ouders in soortgelijke situaties. Je krijgt de kans om mensen die echt begrijpen wat je voelt en waardevolle inzichten door te luisteren naar hun eigen ervaringen met behulp ontmoeten It Takes Two to Talk strategieën met hun kind.

Wat ouders zeggen over de It Takes Two to Talk® Program …

De It Takes Two to Talk Programma heeft honderden ouders die bevoegd is over de hele wereld om een belangrijke rol in het helpen van hun kind taalvaardigheden te ontwikkelen spelen. Een van de ouders vertelde ons:

“Ik ben net klaar met It Takes Two to Talk. Wat een verschil dit heeft geleverd aan de kwaliteit van leven voor mijn kleine meisje. Ze is meer vertrouwen en zal een gesprek te beginnen en meedoen aan activiteiten. Enkele weken geleden zou ze niet hebben gedaan. ”
– Patricia, moeder van vier-jarige Kelly

http://www.hanen.org/Programs/For-Parents/It-Takes-Two-to-Talk.aspx