Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Onze huisstijl past precies bij wie wij zijn!

4 april 2019 • Geen categorie

Vanaf vandaag staat de nieuwe site van logopedie praktijk de Bron in Vathorst online. Ondernemer Marlous: “Heel blij zijn we met het eindresultaat!” We hebben erg veel gehad aan de workshop merk DNA die we bij Afslagzuid hebben gevolgd. Tijdens de workshop kwamen al snel een aantal kernwaarden en specialisaties naar voren. Afslagzuid heeft de resultaten van deze workshop voor ons gebundeld in een merkpaspoort.

Suzanne van Afslagzuid: “Klopt”, al snel werd duidelijk dat onderneemster Marlous een creatief persoon is die graag met kinderen werkt. Haar specialisatie is OMFT, beter bekend als open mond gedrag. We zijn eerst aan de slag gegaan met een nieuw logo. Een logo met veel kleur in de vorm van een open mond. Samen met de fotograaf hebben we foto’s geschoten waarop goed te zien is welke sfeer er heerst binnen de praktijk.

Naast visitekaartjes en andere huisstijl elementen hebben we ook bijpassende flyers voor de praktijk gemaakt. Want logopedie de Bron is in zeer korte tijd gegroeid en heeft inmiddels 3 vestigingen in Amersfoort (Vathorst). Een praktijk aan huis, een praktijk bij het tandheelkundig centrum Amersfoort en een bij de huisartsenpraktijk in Vathorst.

“Wij zijn blij dat het neerzetten van een eigen identiteit heeft kunnen bijdragen aan de snelle groei van de praktijk”.

Responsive Menu