Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwe locatie Terschellingkade

5 juni 2023 • Geen categorie

Groot nieuws aan de

 Terschellingkade!

Het pand

Op 1 juli om 10:30 vieren we de feestelijke opening van onze spiksplinternieuwe Logopedie locatie.
Sinds enkele weken hebben we onze deuren geopend en we kunnen niet wachten om dit bijzondere moment met jullie te delen.
Iedereen is van harte welkom!

De praktijk is speciaal ontworpen met zes gezellige behandelkamers, elk met een uniek en vrolijk dierenthema. Deze vriendelijke dieren zorgen voor een speelse en ontspannen sfeer, wat helpt bij de behandelingen.

Op de dag van de opening kun je een kijkje nemen in onze behandelkamers en kennismaken met ons enthousiaste team van logopedisten. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de verschillende behandelingen die we bieden.

Naast het ontdekken van onze praktijk, hebben we nog meer in petto voor onze bezoekers. De koffiebus komt langs voor uitstekende koffie en oprechte aandacht, met daarbij heerlijke koek of gebak.De Koffiebus

Kortom noteer 1 juli in je agenda en kom langs bij de gezellige opening van onze Logopediepraktijk aan de Terschellingkade. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een geweldige tijd te hebben terwijl we genieten van dit nieuwe hoofdstuk vol spraakavonturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu